Om motion

Digilive AB är ett helsvenskt företag som importerar och marknadsför produkter relaterat till hälsa, motion och livsstil. Vi har ett stort engagemang i hur man på bästa sätt tar hand om sin hälsa och även vad som händer med kroppen i livets olika åldersfaser.

Vanligtvis säger man att en god hälsa vilar på sömn, kost och motion, de är de tre grundpelarna som ska hålla vår hälsa på en bra nivå. Sömnforskaren Matthew Walker menar att det är i själva verket god sömn som är grunden för en god hälsa. Om inte man har rätt sömn så spelar det till slut ingen roll hur mycket vi motionerar och hur hälsosamt vi äter, en dålig sömn kommer att bryta ner allt motstånd till sist.

I den här bloggen samlar vi inlägg om motion. I vår verksamhet har vi ständigt radarn påslagen för att hitta nya vettiga produkter. Eftersom vår verksamhet är inriktad på hälsa, motion, sömn, etc. så följer vi debatten och framsteg inom dessa områden. I den här bloggen postar vi det vi tycker är intressant inom området motion och som vi vill dela med oss av.

Vi har även en blogg som innehåller artiklar om hälsa, du hittar den på hälsa.digilive.se

Och vi har en blogg som handlar om bärbar teknik, wearables.digilive.se

Vi skriver om kroppsanalys på bloggen kroppsanalys.se