Om Digilive

Vi är verksamma inom hälsa, motion, fitness och livskvalité. Vi importerar och marknadsför produkter som kan sporra och motivera till aktivitet och hälsosam livsstil och produkter med funktioner att övervaka hur våra kroppar fungerar.  

Vi har en kropp och ett liv och utgångspunkten är att göra det bästa möjliga av det, både med livsstil och hjälpmedel.

Om man accepterar att grunden för en bra tillvaro är att ha tid, pengar och energi, så brukar man säga att varje del av livet saknar något av beståndsdelarna. När man är ung saknar man pengar, i medelåldern saknar man tid och när man blir äldre saknar man energi. Men…

Vi tror att man kan förbättra utsikterna för sin tillvaro genom medvetna val. Åldrandet ur ett kronologiskt perspektiv kan vi inte göra något åt, men det biologiska åldrandet kan vi sakta ner, kanske till och med reversera! Sömn, kost och motion är grundpelare för ett hälsosamt liv, och sömnen är enligt många den absolut viktigaste. Att mäta hur man sover kan vara en start och en god idé.

Det är aldrig för sent att starta ett nytt hälsosammare liv, men ju förr desto bättre. Många av våra livsstilsvanor lägger vi grunden till i unga år. Personer som varit överviktiga sedan barndomen producerar 2-3 gånger så mycket fettceller som en normal person och får därför mycket svårare att gå ner i vikt. Kroppsanalys är en del i uppföljning av en behandling för obesitas, den ger information om hur kroppsvikten fördelar sig på fett, muskler, vatten och ben. En kroppsanalys kan ge motivation och bekräftelse på att det lönar sig att kämpa på med sin kost- och träningsplan.

Vi utvecklar vår verksamhet inom olika områden med koppling till hälsa. Vår affärsmodell är att sälja produkter som vi har med egna tester och utvärderingar verifierat håller bra kvalitet och nivå. Vi hoppas och tror att vårt förarbete innan vi erbjuder produkter till försäljning ska bidra till att du som kund blir mer nöjd med ditt köp hos oss.

Digilive marknadsför produkter för hälsa och motion. Se vårt sortiment på shop.digilive.se